Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

АгрорейдерствоСтоп: у Полтаві відбулося чергове засідання антирейдерського штабу

2 жовтня відбулося чергове засідання оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерства. 

У ході засідання розглянуто звернення громадян щодо відмови у затвердженні проекту землеустрою та передачі в оренду земельної ділянки, перешкоджання у користуванні земельною ділянкою у зв’язку із розоренням польової дороги та щодо можливого порушення земельних прав громадян шляхом підроблення підписів.

Ознайомившись із документами та заслухавши заявників, оперативним штабом визначено шляхи подальших дій як землевласників, так і землекористувачів, та окреслено алгоритми можливого вирішення конфліктних питань у правовому полі. За результатом засідання оперативним штабом вирішено направити матеріали звернень до правоохоронних органів та Держгеокадстру для проведення перевірок в межах компетенції. 

Олег Тимченко зауважив, що протягом 9 місяців роботи оперативного штабу проведено 10 засідань, у ході яких розглянуто 47  звернень громадян, та наголосив, що повідомити про рейдерські дії можна звернувшись за телефонами «гарячої лінії» оперативного штабу: (095) 605-85-47 (цілодобово, без вихідних), (05322) 2-28-60, (05322) 2-28-38(понеділок – п’ятниця – з 8:30 до 17:15).

Перейти до вмісту