Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

Зеленський закликав українців повідомляти про корупцію й відкати

Президент України Володимир Зеленський закликав українців не заплющувати очі на корупцію, а повідомляти про неї на гарячу лінію НАБУ

Звернення президент опублікував у соцмережах.

“Я часто закликав вас взяти участь у челенджі або флешмобі. Зараз час для наймасштабнішого. Взяти участь може кожен. Ніяких відео, хештегів, тільки одне – жити за законом. Шлях України до успіху – дорога з двостороннім рухом. Ми як влада будемо працювати чесно, але нам потрібен ваш крок на зустріч. Ми не зможемо відродити економіку, якщо люди не будуть платити податків. Це стосується кожного: від олігархів до водія таксі”, – заявив президент.


 

За його словами, в Україні не зможуть побороти корупцію, якщо на неї будуть заплющувати очі або ставатимуть співучасниками розпилу держкоштів.

“Якщо від вас вимагають хабар, пропонують “відкат “чи іншу корупційну  схему – не мовчіть, не пишіть у соцмережах “всьо пропало”, Зеленський понаставив своїх, ці як ті. Дзвоніть і повідомляйте, а правоохоронні органи будуть реагувати та карати”, – закликав Зеленський.

За його словами, Європа починається не з державного кордону, а недопалка який летить у смітник, пристебнутого паска безпеки, оплачених комунальних послуг та податків, відповіді “ні”, коли вашій фірмі пропонують на тендері “нагнути” державу.

Президент порадив українцям звертатись на гарячу лінію НАБУ – 0 800 503 200

Перейти до вмісту