Ви тут:
Спорт Суспільство 

Юніорська Ліга Чемпіонів: англійці впевнено переграли українців

У виїзному матчі 1-го туру Юнацької ліги УЄФА “Манчестер Сіті” U-19 впевнено розбив одноліток із “Шахтаря”.

Як повідомляє “Футбол 24”, все почалося з обіграшу Бернабе та Браафа, який отримав передачу на правий фланг і прострілив у штрафний. Муравський вибив м’яч головою точно на ногу Бернабе, а той метрів з 11-ти пробив у дальній нижній кут – м’яч рикошетом від стійки влетів у ворота — 0:1.

Після голу ситуація ніяк не змінилася. Перевага гостей ставала ще більш гнітючою, а господарі ніяк не могли бодай встигнути за суперником. На 22-й хвилині це вилилось у фол на лінії напівкола перед карним майданчиком; арбітр призначив штрафний, з якого пройшов потужний удар у правий кут – Трубін врятував команду. “Шахтар” же свій стандарт на 26-й запоров подачею Мудрика точно в руки Моулдену. Зрештою, покарання прийшло на 27-й: Брааф красиво пройшов на дриблінгу двох гравців і прострілив з правого флангу, а Козик у спробі перервати цю передачу переправив м’яч у власні ворота – 0:2.

У “Шахтаря” мало що виходило, але донеччани не здавалися. На 33-й хвилині доля винагородила “помаранчево-чорних” за старання, а її провідником на полі став Бондаренко. Артем відібрав м’яч у Огбети, пройшов по правому флангу, накрутив кількох захисників та пробив з лінії штрафного під ближню стійку – 1:2. Після цього гра знітилася, чому неабияк сприяв дощ. Лише Брааф не зупинявся, просто знущаючись над бідолашаним Булезою, але жоден з його подальших кросів небезпеки не створив. Зрештою, на перерву команди пішли за мінімальної переваги Сіті.

На 70-х хвилинах “гірники” спробували трішки поатакувати, однак господарям бракувало класу. В одному з моментів замість удару з вбивчої позиції Сікан задумався і не пробив, а на 75-й Мудрик, отримавши пас у карному майданчику, не зміг приборкати м’яч. Футболісти Манчестер сіті не змогли довго дивитися на ці муки й продемострували майстер-клас: на 79-й хвилині Брааф перейшов на лівий фланг, легко обіграв Козика та прострілив у штрафний на кут воротарського, а Туазі ударом у дотик переправив сферу в ближню дев’ятку – 1:3.

Перейти до вмісту