Ви тут:
Погода Суспільство Україна 

Яких сюрпризів чекати від погоди у перший місяць осені

На порозі осінь, з усіма своїми принадами і недоліками. Саме час дізнатися, яка погода очікується у вересні 2019 по всій території України, чи довго ще протримається літнє тепло, коли почнуться дощі, і коли буде по-осінньому холоднішати. На всі ці питання ви знайдете відповідь у статті kanalukraina.tv.

Згідно з даними метеорологів, вересень 2019 знаменується відсутністю бабиного літа і доволі різким переходом від літа до осені.

Сонячна, суха і по-літньому тепла погода на всій території України протримається лише першу декаду вересня. Денна температура повітря в цей період сягатиме +28, а в деякі дні і +31 градуса, а вночі підніметься до +21.

А ось починаючи з 10 вересня, погода різко зміниться. Розпочнеться період дощів і поступового зниження температури. Так у другу декаду вересня стовпчики термометрів вдень знижуватимуться від +25 до +15, а в деякі дні і до +10 градусів. Вночі ж у середині вересня похолодає до +8 градусів. Сильні дощі спостерігатимуться до середини вересня, а потім опади будуть рідше. Але все-таки не варто залишати парасольку вдома.

І нарешті, початок третьої декади вересня порадує невеликим потеплінням. Стовпчики термометрів у цей період покажуть до +27 градусів тепла вдень і до +17 вночі. Але наприкінці місяця знову очікується похолодання і мінлива хмарність. А останній тиждень ознаменується сильними дощами.

Вцілому ж погода вересня 2019 в Україні буде типовою для осені – доволі теплою на початку, з поступовим похолоданням і опадами.

 

Перейти до вмісту