Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Відсьогодні у Кременчуці стартував “Громадський бюджет 2020”

У Кременчуці можливості реалізації громадських ініціатив значно розширені.  

Наступного року, в рік реалізації громадських проектів, прийом яких розпочали сьогодні, 5 вересня, з міського бюджету буде виділено 10 млн грн. Це на 4 млн грн більше, ніж у попередній період.

Відтепер подавати ідеї можуть усі, кому є більше 14 років. Потенційний автор може подати до 4 проектів (максимум по 1 проекту в кожній з категорій), повідомляють у Кременчуцькій міськраді.

Голосування за обрання переможців «Громадський бюджет» триватиме упродовж 1 місяця. Свій голос на користь того чи іншого проекту учасники голосування можуть як через сайт, так і через департамент «ЦНАП», управління по роботі із  зверненнями громадян виконавчого комітету Кременчуцької міської ради та контакт-центри.

Громадські ініціативи можна подавати в таких категоріях: комунальні проекти в комунальних закладах відкритого типу, малі проекти в 11 секторах міста та соціальні. Також збільшена кількість переможців в категорії «Великі проекти» – до 2 переможців, в категорії «Комунальні проекти» – до 5 переможців, в категорії «Соціальні проекти» – до 2 переможців. Кількість проектів переможців в категорії «Малі проекти» не змінюється.

Більш детальна інформація, зокрема і про терміни і етапи реалізації «Громадський бюджет 2020»,   розміщена на платформі реалізації ідей для покращення міста за посиланням:  https://kremen.pb.org.ua/

Перейти до вмісту