Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

«Весілля, яке зворушує»: наречена поділилась враженнями від церемонії у Піщаному під Кременчуком

З особливим теплом і українськими традиціями у селі під Кременчуком з’єднують долі закоханих. Аби одружитися у вишуканій атмосфері, до села Піщане з’їжджаються молодята з усієї України. Секрет такого успіху полягає у вражаючій залі і заповітній весільній традиційності, яку передають з покоління у покоління.  

У серпні свої долі там поєднали  Мілена і Віталій. Молодята довго шукали найкраще місце для офіційної частини їхнього свята любові. Знайомі їм порадили нову залу  в Піщанському будинку культури, яка вражає своєю вишуканістю. Рішення про проведення церемонії у Піщаному було прийняте без жодних сумнівів, йдеться на сайті Піщанської громади.

За словами Мілени, традиції урочистої зворушливої церемонії розпису в Піщанському будинку культури існують вже понад два десятиліття.

“Мої батьки брали шлюб 25 років тому в цій залі. Вражає, як вона змінилась. Її відремонтували, відчувається рука справжнього майстра. Церемонія у Піщаному – справжня, в неї вкладають всю душу.  Йдуть часи, змінюються люди, але ці традиції будуть передаватися від покоління до покоління”,  – ділиться враженнями щаслива Мілена.

Дизайн зали – європейська класика зі стилізованими вазами, натяжною стелею, елегантними люстрами і ідеальним тандемом кольорів.

Як розповідає секретар Піщанської сільської ради Валентина Скиба, весільна церемонія триває годину і насичена душевними і колоритними мотивами. І гості, і наречені не стримують щасливих сліз.

“Ми особливо вдячні голові сільської ради Олександру Красницькому та Піщанській громаді за такий теплий прийом. Село розквітає на очах, і приємно, що для молоді зробили такий чудовий подарунок  – нову залу для весільної церемонії”, – зазначає дівчина.

 

Перейти до вмісту