Ви тут:
Погода Суспільство Україна 

В Україні триває молоде бабине літо: якою буде погода цього тижня

Хто ще не пішов у відпустку чи не поремонтував дах чи не вигуляв новий білий костюм із бежевими замшевими мокасинами чи не зняв відеоролик “В Україні – сонячна осінь” – якраз швиденько це зробіть. Бо розпрекрасне молоде бабине літо в Україні ще потриває. Про це на своїй сторінці у соцмережі написала синоптик Наталка Діденко.

– Забігаючи трохи вперед, скажу, що найближчими вихідними будемо трястися від холоду і навіть побачимо дощ. Тобто, очікується 14-15 вересня відчутне похолодання.

10-го вересня величезна масштабна смуга високого атмосферного тиску, що витягнулася від Атлантики через усю континентальну Європу до України, зумовить суху малохмарну сонячну погоду. У нас повсюди – бабине літо. Хіба що на Закарпатті та в Карпатах якісь районні дощики заявлять про свою незгоду з головною антициклональною лінією.

Температура повітря протягом дня +24+29 градусів. Вітер в Україні південно-східний та східний, 3-8 м/с, на Заході та в Приазов`ї окремі пориви до 15 м/с.

– Ще раз нагадую, що молоде бабине літо триватиме не вічно, вже найближчими вихідними погода зміниться, стане суттєво холодніше. Тому- темні окуляри на носа, одягти світлу сукню, джинси з дірками на колінах, налаштувати сторінку з прогнозом погоди на перше місце у ФБ і – буцати каштани та листя у найближчі парки та вулиці, – піджсумувала Наталка Діденко.

Перейти до вмісту