Ви тут:
Суспільство Україна 

Україна вперше візьме участь у міжнародній виставці «Food Matters Live 2019» у Лондоні

19-20 листопада у Лондоні (Великобританія) відбудеться Міжнародна виставка здорового харчування та інновацій «Food Matters Live 2019», у якій Україна вперше братиме участь. Супровід та підтримку участі українських виробників органічної продукції у виставці здійснює платформа «Agroport».

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Food Matters Live 2019 – це найбільший і найавторитетніший світовий захід у галузі здорового та інноваційного харчування. Виставка є майданчиком, що об’єднує гравців глобального органічного ринку і ринку інноваційних продуктів харчування, а також представників agrifood-стартапів. Ця унікальна подія присвячена створенню міжгалузевих зв’язків, орієнтованих на майбутнє продуктів харчування, напоїв і сталого харчування.

Серед найбільш актуальних трендів сьогодення є продукти із високим вмістом рослинного протеїну, альтернативні м’ясні та молочні продукти із лінійки «plant-based», великий асортимент харчових продуктів категорії «free-from».

Формат виставки включає в себе бізнес-зустрічі з покупцями, семінари, презентації брендів, продуктів та інгредієнтів. Міжнародні павільйони Food Maters Live демонструють смаки з усього світу з широким спектром інноваційних інгредієнтів та поживних продуктів і напоїв.

Так, у 2018 році виставка Food Matters Live об’єднала сотні великих і малих підприємств разом з постачальниками інгредієнтів, роздрібними торговцями, постачальниками продуктів харчування та дослідницькими установами – кожен з яких демонструє останні досягнення у сфері кращого харчування. Минулого року участь взяли 30 країн, включаючи національні павільйони Бельгії, Китаю, Еквадору, Греції, Італії, Нідерландів, Польщі, Уельсу.

Перейти до вмісту