Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

У Сергіївській ОТГ планують організувати пересувний 3D кінотеатр та побудувати спортивний майданчик

У 2019 році Сергіївська об’єднана територіальна громада у Гадяцькому району подала на обласну програму “Бюджет участі” два проєкти – “3D кіно під відкритим небом в Сергіївській громаді” та “Встановлення спортивного майданчика з вуличними тренажерами в с.Розбишівка Гадяцького району”.

1. «3D кіно під відкритим небом в Сергіївській громаді, Гадяцького району». Основна мета проекту полягає в організації загальнодоступного дозвілля для жителів громади шляхом придбання пересувного 3D кінотеатру. Перегляд хорошого кінофільму або мультфільму на свіжому повітрі – відмінний спосіб розслабитися після важкого трудового дня або провести час з друзями чи своєю родиною. Відкриття даного кінотеатру, який буде працювати в літню пору року, є хорошим засобом зростання привабливості Сергіївської громади в очах туристів і підвищення сільської культури в цілому. Перевага даного 3D кінотеатру в тому, що він не закріплений за конкретною територією, бо розгорнути його можна на будь-якій території, а кожного відвідувача чекатиме зручний лазмак (крісло мішок).
Автор проекту: Опришко Володимир Іванович. Номер проекту для голосування 45.

2. «Встановлення спортивного майданчика з вуличними тренажерами в с.Розбишівка Гадяцького району». Проєкт передбачає облаштування вуличного спортивно-тренажерного майданчика на території Розбишівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, що створить умови для залучення мешканців села, в тому числі дітей і підлітків, до занять фізкультурою та спортом, культивуватиме здоровий спосіб життя серед молоді, сприятиме подоланню шкідливих звичок в молодіжному середовищі.
Автор проекту: Дузь Валентина Михайлівна. Номер проекту для голосування 46.

Голосування за проекти здійснюється шляхом заповнення спеціального бланку голосування в електронному вигляді, або на паперових носіях. Один громадянин може проголосувати не більше, ніж за три проекти. Голосування в електронному вигляді проводиться в електронній системі, посилання на яку розміщено на офіційному сайті http://bu.oblradapl.gov.ua/, шляхом авторизації особи за допомогою системи «BankID», електронного цифрового підпису чи інших методів ідентифікації особи.

Голосування на паперових носіях здійснюється у пунктах супроводу бюджету участі: Сергіївської сільської ради, Розбишівського старостату, Качанівського старостату, за умови пред’явлення оригіналу паспорта громадянина України або ID-картки шляхом заповнення бланка для голосування.

Перейти до вмісту