Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника

17 вересня, у день професійного свята, в актовій залі Головного управління ДСНС України у Полтавській області відбувся урочистий захід з нагоди Дня рятівника.

Начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб привітав колектив зі святом та подякував за високу професійну майстерність, ініціативу і наполегливість під час ліквідації надзвичайних ситуацій, пожеж, за врятовані людські життя та збережені матеріальні цінності. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Під час урочистих заходів за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм та особисті досягнення кращі працівники Служби порятунку «101» були відзначені нагрудними знаками, почесними грамотами, а також отримали спеціальні звання служби цивільного захисту.

Також, на заході відзначили учнів навчальних закладів, які стали переможцями обласного етапу проведення Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику. За свої творчі роботи дітлахи отримали грамоти та цінні подарунки.

Перейти до вмісту