Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубнах відкрили три нові ігрові майданчики

У Лубнах в мікрорайоні “Військове містечко” біля спорткомплексу МГО “Євроклуб Лубни” урочисто відкрили спортивний майданчик та футбольне поле зі штучним покриттям.

“Місцеві мешканці давно очікували на таку радісну подію, адже вулиця Драгоманова одна з віддалених, протяжністю у кілька кілометрів. Тому спершу звернулись до депутата міської ради Івана Карпця за допомогою, не відмовив і депутат обласної ради Олександр Сірик, а отже, виділені фінанси і з обласного бюджету”, – зазначають у Лубенській міськраді.

Коли вже була спеціально відведена земельна ділянка, – всі разом зібралися на толоку та впорядкували дану територію, підготували її до облаштування. Долучилися також студенти лісотехнічного коледжу, працівники підприємств: «Міськсвітло», КП «Конвалія», фахівці відділу комунального господарства та капітального будівництва виконкому, а КП «Чисте місто» вирішило питання з вивезенням сміття.

Exif_JPEG_420

Також відкрили майданчик і на території дендропарку для мешканців мікрорайону №1. Тут працівники КП «Міськсвітло» встановили ліхтарі для кращого освітлення майданчика, а КП «Шляхрембуд» провели ямковий ремонт.

Ще один майданчик відтепер радуватиме мешканців вулиці Грушевського у Лубнах. Цей спортивний майданчик одразу був випробуваний молодими спортсменами, і відтепер стане і постійним місцем тренувань до нових звершень.

Перейти до вмісту