Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Гадячі відсвяткували 76-ту річницю Перемоги над нацистськими загарбникам

Сьогодні, 11 вересня, біля Меморіалу Слави у міському парку «Перемога» вшанувати пам’ять загиблих, висловити слова вдячності та повагу живим зібрались ветерани Другої світової війни, керівники міста та району, представники трудових колективів підприємств, установ, організацій міста та небайдужі гадячани.

Про це повідомили у Гадяцькій міській раді.

Виступаючи на мітингу та вітаючи мешканців міста зі святом, міський голова В. Нестеренко зі словами вдячності звернувся до сивочолих ветеранів. У своєму виступі Володимир Олександрович зазначив: «В цей знаменний день ми висловлюємо слова вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, складаємо шану і повагу солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали підіймати Україну з руїн, та згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Ми маємо зробити все, щоб ветерани, які поряд з нами, були оточені шаною і турботою. Щоб наші діти, внуки і правнуки завжди пам`ятали, що вони нащадки героїв, які стали прикладом патріотизму та любові до рідної землі».

Присутні вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання і покладанням квітів до Меморіалу Слави, пам’ятника генерал-лейтенанту Корзуну, пам’ятних знаків воїнам-визволителям та братських могил. яч

Перейти до вмісту