Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Продажі нових авто у Полтаві зросли майже на 36% – аналітика RST

У серпні в Полтаві та області придбали 290 нових автомобілів. Порівняно із серпнем минулого року, продажі виросли на 36%.

Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $8 млн, а середня вартість кожного авто – $28 тис. Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault, яких зареєстрували 50 авто на суму $750 тис. Також попитом користувалися Kia і Toyota, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних авто полтавці найчастіше купували Hyundai i10. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan MCV і Hyundai Elantra. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була Toyota Camry. Поміж позашляховиками найбільше продажів отримав кросовер Kia Sportage, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, минулого місяця українці придбали 8,2 тис нових автомобілів. Це на 16% більше, ніж у серпні 2018 року, а сума витрат становила $260 млн.

Нагадаємо, у липні у Полтаві та області придбали майже 300 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував $31 тис.

Перейти до вмісту