Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Презентація Apple: новий планшет та смартфони з потрійною камерою

Нові iPhone будуть коштувати від 699 доларів.

Міжнародний ринок американська компанія буде намагатися завоювати iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro MAX.

За словами розробників, новий iPhone 11 буде доступний у шести кольорах: фіолетовому, білому, зеленому, жовтому, чорному і червоному. Перший айфон з підписом “Pro” буде мати таке забарвлення: північний зелений, космічний сірий, сріблястий (білий) і золотий.

За інформацією ITC.ua, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max відрізняються потрійною основною камерою. Головний модуль і другий вдопоміжний такі ж, як у iPhone 11: 12 Мп з ширококутного оптикою 26 мм і надширококутний такого ж розміру з оптикою 13 мм f / 2.4. Третій модуль – телефото 52 мм з оптичною стабілізацією, який теж має розмір 12 Мп і забезпечує дворазовий оптичний зум. Так, як і основний, телемодуль має оптичну стабілізацію. Всі три камери підтримують запис 4K / 60p з розширеним динамічним діапазоном. Фронтальна камера така ж, як у iPhone 11.

iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, на відміну від iPhone 11, не подешевшали і стартують з тих же $ 1000 і $ 1100 за базові моделі з 64 ГБ флеш-пам’яті. До слова, великі iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max комплектуються 18-ватної зарядкою, на відміну від iPhone 11, для якої її доведеться докуповувати.

Apple також анонсував свої розумні годинники нового покоління – Apple Watch Series 5. Дизайн і розміри новинки дуже схожі на торішню версію Apple Watch Series 4. Разом з тим, багато змін приховані всередині.

Стандартна версія з GPS оцінюється в $399, а модель з підтримкою стільникового зв’язку коштує $ 499. Ціна моделі Apple Watch Series 3 знижена до $199, а торішня версія Apple Watch Series 4 зовсім знята з продажу.

Ще одним очікуваним анонсом на осінній презентації Apple став новий iPad 7-го покоління з екраном діагоналлю 10,2 дюйма. Пристрій замінить собою існуючу 9,7-дюймову версію планшета. За словами віце-президента Apple Грега Йосвіака (Greg Joswiak), новий iPad спроектований таким чином, щоб максимально ефективно використовувати операційну систему iPadOS.

Незважаючи на збільшений розмір екрану і поліпшену функціональність, iPad 7-го покоління буде коштувати стільки ж, скільки і його попередник: $ 329 за модель c Wi-Fi і $ 459 за версію з Wi-Fi і LTE. Для клієнтів в сфері освіти планшет обійдеться в $ 299. Покупцям запропонують варіанти з 32 ГБ і 128 ГБ внутрішньої пам’яті.

Перейти до вмісту