Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

На Донбасі противник 10 разів порушив режим припинення вогню, чотири українських військових отримали поранення

Ворожі війська обстрілювали позиції підрозділів Об’єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомили у прес центрі штабу ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД” противник здійснив 6 обстрілів позицій Об’єднаних сил: два рази неподалік ПАВЛОПОЛЯ – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу НОВОГНАТІВКИ – з великокаліберних кулеметів; близько ВОДЯНОГО – із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік НОВОТРОЇЦЬКОГО – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу ГНУТОВОГО – зі станкового протитанкового гранатомета.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “ПІВНІЧ” противник здійснив 4 обстріли позицій Об’єднаних сил: двічі поблизу ТРОЇЦЬКОГО – із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, а також зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберних кулеметів; неподалік КРИМСЬКОГО – зі стрілецької зброї; неподалік ПОПАСНОЇ – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

“За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів чотири військовослужбовця зі складу Об’єднаних сил отримали поранення”, – повідомили у прес-центрі.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД”. Противник здійснив обстріл позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу ВОДЯНОГО з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Перейти до вмісту