Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Легкоатлетичний матч Європа — США: Ольга Ляхова виборола срібло

Спортсменка, яка на міжнародних змаганнях представляє Полтавщину, успішно виступила на “битві континентів”.

У столиці Білорусі відбувся перший в історії легкоатлетичний матч між командами Європи та США. У рамках змагань представниці України виграли чотири нагороди: дві у стрибках у висоту, дві – у бігу та одну стрибках у довжину.

Ольга Ляхова, яка представляє Полтавщину, виграла срібну медаль у забігу на 800м з результатом 2 хв. 04,90 сек.

“Звичайно, хотілося виграти, але не завжди в спорті виходить так, як хочеться. Але це досвід, безцінний досвід. Але все ж рада, за нашу команду 800-метровців з Європи, ми заробили хороші бали для нашої команди. А також дуже рада, що переборола себе і спробувала фронтальний біг”, – зізналася спорсменка на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Ляхова Ольга Олександрівна — українська легкоатлетка, бігунка на середні дистації, учасниця Олімпійських ігор 2016 року.

Переглянути цей допис в Instagram

На какой из фотографий больше всего нравятся мои эмоции ???😆😆😆 Для меня первый в истории матч Европа – Америка , закончился на 2 месте. Конечно, хотелось выиграть, но не всегда в спорте получается так, как хочется. Но это опыт, бесценный опыт. Но всё же рада, за нашу команду 800 метровичек из Европы , мы заработали хорошие баллы для нашей команды.А также очень рада, что переборола себя и попробовала фронтальный бег. Удачи , команда Европы!!Сегодня ответственный день!…………………………………………………………………………… First ever match between Europe and America, ended for me on the 2nd place. Of course, I wanted to win, but not always in sport it turns out everything like you want . But this is experience, invaluable experience. But still glad for our team of 800 meters from Europe, we earned good points for our team. Also I’m very happy , because I tried frontal running 🏃‍♀️💪 ))Good luck Team Europe !! Today is an important day!………………………………………………………………………………………….picture by @alexander.shelegov #TheMatch #match #matcheuropeusa #europeleague #europeusa #minskcity #europeanathletics #toughsport #lactic #trackandfield #trackstar #fitlegs #sportbody #brightcolours #athleisurestyle #runningday #runnerspace #bodykit #fitnesmodel #justdoit #lacticacid #hardsport @the_match_minsk2019 @europeanathletics @tribuna_ua @trackandfieldtoday

Допис, поширений Olga Lyakhova💙💛Nike Athlete (@lyakhova.olga.800)

1-3 березня на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики, який відбувся в шотландському Глазго, Ольга у фіналі бігу на 800 метрів показала час 2:03,24 хвилини. Цього результату вистачило на третє місце та вона стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи з легкої атлетики.

На ІІ Європейських іграх 2019 у Мінську, Білорусь, приймала участь у новому виді програми – динамічна нова легка атлетика (DNA). У гонці переслідування разом з Яною Качур, Олексієм Поздняковим та Євгеном Гуцолом з результатом 4.25,02 виборола золото. За результатами фіналу динамічної нової легкої атлетики (DNA) здобула друге золото за турнір.

Перейти до вмісту