Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Головам ОТГ запропонували найбільш актуальні питання виносити на апаратну нараду Полтавської ОДА

Сьогодні перед початком апаратної наради у Полтавській облдержадміністрації т.в.о. голови Олег Пруло запропонував головам ОТГ питання громади, які потребують першочергового вирішення, виносити на апаратну нараду Полтавської ОДА.

“Ті питання, які найбільше хвилюють громади, можна надсилати з пропозицією розглянути на апаратній нараді в Полтавській ОДА. Ми будемо вибирати найактуальніші і обговорювати тут”, – сказав Олег Пругло.

Також він звернувся до керівників департаментів та структурних підрозділів облдержадміністрації, щоб ті теж активно вносити свої пропозиції до розгляду на апаратну нараду.

“Такого бути не може, щоб не було питань. Проблем в області багато. Я щодня розбираю листування і бачу, що їх достатньо. Це й амбулаторії, які не введені в експлуатацію; і школи, які не забезпечені грошима; і оформлення землі… Щодня їх безліч. Ми маємо багато питань, які повинні стояти в черзі на обговорення”, – сказав т.в.о. голови Полтавської ОДА.

Він також зауважив, якщо винесених заздалегідь питань не буде, то апаратні наради всерівно не відмінять. Їх проводитимуть без порядку денного. А наявні проблеми розглядатимуть без підготовки.

До речі, сьогодні на апаратну нараду Полтавської ОДА винесли три питання: “Про деякі питання проходження стратегічної екологічної оцінки в рамках містобудівної документації”; “Про проведення скринінгу на туберкульоз тест-системам молекулярно-генетичної діагностики Gene-Xpert в області”; “Про підсумки купального сезону 2019 року на території області”.

Перейти до вмісту