Ви тут:
Суспільство Україна 

Голова Укравтодору подав у відставку

Славомір Новак, керівник Державного агентства автомобільних доріг України подав у відставку.

Про це повідомили у прес-службі Укравтодору

«Ще кілька тижнів тому у зв’язку із закінченням 3-річної каденції, новою пропозицією, яку отримав, та особистими планами я прийняв рішення про завершення своєї роботи на посаді керівника Укравтодору.

За три роки непростої, але важливої роботи я отримав велике задоволення від тих результатів, яких вдалося досягти в Україні.

Як людина, яка має великий політичний досвід, я не знаю іншої країни в світі, де за такий короткий час було б настільки успішно реформовано дорожню галузь”, – йдеться у повідомленні.

“Дякую усім, хто мені допомагав і підтримував – Міністерству інфраструктури, Уряду, міжнародним партнерам, громадськості. У подальшому я готовий допомагати як Прем’єр-міністру України, так і наступному керівникові Укравтодору, адже розпочаті зміни потребують подальшого продовження. Я приїхав в Україну, адже переконаний – місце України в ЄС”,  – заявив Славомір Новак.

Із публічною промовою про результати змін в дорожній галузі та із програмою подальших кроків розвитку інфраструктури країни Славомір Новак виступить перед громадськістю 1 жовтня 2019 року.

Перейти до вмісту