Ви тут:
Оголошення Сільське господарство Суспільство 

Документи на дотацію за утримання корів приймаються до 1 жовтня, – Мінагрополітики

До 1 жовтня 2019 року (включно) Мінагрополітики продовжує прийом заявок та документів до них на отримання державної підтримки галузі тваринництва, зокрема, дотації за утримання корів. Документи, надіслані після 1 жовтня розглядатися не будуть.

У прес-службі Мінагрополітики звертають увагу на те, що “…Звіт про виробництво продукції тваринництва та кількість сільськогосподарських тварин (форма 24-сг) має бути наданий станом на 1 липня 2019 року (січень-червень)”.

Крім того, вчасно поданими вважаються заявка та документи, що надійшли до Мінагрополітики та зареєстровані в системі електронного документообігу. Тому довідка про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справленням яких покладено на контролюючі органи, повинна бути чинна на дату реєстрації документів у Мінагрополітики.

Довідка з банку про відкриття поточного рахунку має бути у форматі IBAN.

Також до пакету документів необхідно додати інформацію про відсутність (у розумінні Податкового кодексу) пов’язаних осіб, а у разі їх наявності – перелічити.

Детальніша інформація щодо переліку документів та вимог Порядку – за посиланням https://dotacii2019.minagro.gov.ua/ua/900-za-korovu

Перейти до вмісту