Ви тут:
Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство ТОП-новина 

Для відновлення гарячої води у чотирьох мікрорайонах Полтави залучатимуть резервну котельню

2 вересня в оселі жителів мікрорайонів Алмазний, Сади-1, Сади-2 та Огнівка у Полтаві припинили подавати гарячу воду через аварію на газогоні.

Як пояснив провідний фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою «Полтаватеплоенерго» Олександр Циганок «Новинам Полтавщини», через аварію нині призупинено постачання газу на котельню по вулиці Ціолковського, 36, а отже і відсутня гаряча вода.  На час ліквідації аварії представники ПАТ «Полтавагаз» разом з фахівцями ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» шукають можливість тимчасового переключення котельні на інші джерела постачання природного газу.

«Якщо це вдасться, то ситуація виправиться вже ближче до сьогоднішнього вечора. Якщо ні, то зранку 4 вересня ми вводитимемо в дію свою резервну котельню на Садах-1 по вулиці Героїв Сталінграда, 12. Включення в роботу цієї котельні дозволить відновити постачання гарячої води жителям мікрорайонів Сади-1, Сади-2, Огнівка і частини мікрорайону Алмазний (квартал, обмежений вулицями 23 Вересня, Івана Мазепи, Великотирнівською та Героїв Сталінграду). Все одно, решту Алмазного ми не зможемо забезпечити на своєму резерві. Це вимушена міра, щоб споживачам було не так важко очікувати завершення робіт», – розповів Олександр Циганок.

Про відновлення роботи котельні в штатному режимі повідомлять додатково.

Перейти до вмісту