Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Для миргородських школярів провели «Найбільший урок у Світі»

У Миргородській ЗОШ № 1 імені Панаса Мирного проведено «Найбільший урок у Світі» для учнів шкіл міста. Метою зустрічі було донести до молоді про проблеми, що є актуальними не лише для конкретної людини, міста чи окремої країни, а й для всього людства.

Про це повідомили у Миргородській міськраді.

Організацією Об’єднаних Націй у 2015 році на саміті з питань сталого розвитку розроблено та затверджено Цілі сталого розвитку. Вони не є обов’язковими для держав учасниць, однак їх виконання є дуже важливим для розвитку людства. Беручи до уваги принцип “нікого не залишити осторонь” Україною була розроблена національна система Цілей сталого розвитку. Для нашої країни, з урахуванням специфіки національного розвитку, найактуальнішими є наступні завдання: подолання бідності, забезпечення якісної освіти, міцне здоров’я і благополуччя населення, забезпечення сталого розвитку довкілля, справедливий соціальний розвиток; стале економічне зростання та зайнятість, стабільний розвиток міст, промисловості та інфраструктури.

Завдяки гостям заходу: головному спеціалісту відділу муніципальних ініціатив та енергоменеджменту Миргородської міської ради Анні Торубарі та волонтеру Корпусу Миру Остіну Доуелу урок був надзвичайно цікавим та інформативним.

Учасники «Найбільшого уроку у світі» підготували своє «Дерево пропозицій» щодо покращення життя міста, яке передано до виконавчого комітету міської ради.

Дякуємо партнерам – відділу муніципальних ініціатив та енергоменеджменту Миргородської міської ради за екологічні подарунки та ПрАТ “Миргородський завод мінеральних вод” за надану допомогу.

Перейти до вмісту