Ви тут:
Суспільство Україна 

19 вересня в Україні потепліє, але падатиме дощ і мокрий сніг

Погода в Україні у четвер, 19 вересня, буде трішки теплішою, аніж у попередні дні. Попри це, у західних та північних областях буде дощити, а в Карпатах знову випаде мокрий сніг.

Синоптик Наталка Діденко розповіла, що загалом погода у четвер буде дощова та з грізними красивими хмарами, пише 24 канал.

Вітер, який у середу сильно дошкуляв жителям усіх регіонів, у четвер поступово слабшатиме. Попри це, у великих містах все ж можливі сильніші пориви, але штормових попереджень синоптики не оголошували.

“Температура повітря 19-го вересня трохи змилосердиться і підвищиться на пару градусів. Протягом дня в межах України +13+18 градусів, на Півдні – +14+20 градусів”, – розповіла Діденко.

Дощі періодично випадатимуть по всій Україні. На Заході та на Півночі опади очікуються протягом усього дня. У центральних, південних та східних областях буде сухіше та навіть сонячно.

У високогір’ї Карпат 18 вересня різко похолодало і випав перший сніг. Така погода збережеться й у четвер, тому знову можливі опади та заморозки.

У Києві 19 вересня очікується дощ, північно-західний вітер з поривами, а стовпчики термометрів піднімуться до +14+15 градусів.

Перейти до вмісту