Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Завтра у Кременчуці вшанують пам’ять загиблих військових

29 серпня, відповідно до Указу Президента України, в нашій державі відзначатиметься День пам’яті захисників України.

Цього дня кременчуцька громада разом із усіма українцями вшановуватиме подвиги героїв, які поклали свої життя під час війни на Сході України, захищаючи цілісність і незалежність нашої Батьківщини.

– 29 серпня ми особливу шану та подяку за героїзм і незламність патріотичного духу віддаватимемо  військовослужбовцям і добровольцям, полеглим у Іловайському котлі. В цей день 5-ть років тому російські збройні сили здійснили масштабне вторгнення на територію України в районі Іловайська. В тих боях загинуло багато наших співвітчизників, серед яких є і кременчужани.   Іловайський котел став однією з найкривавіших подій визвольної війни на сході України, – повідомляють у Кременчуцькій міськраді.

Меморіальні заходи з вшанування пам’яті українських патріотів розпочнуться 29 серпня о 9:00 год.  у парку «Ювілейний» біля пам’ятного  знаку  на честь героїв АТО. 

Після цього о 10:00 на Свіштовському кладовищі біля сектору для почесних поховань учасників бойових дій, загиблих в зоні проведення АТО та ООС, відбудеться мітинг-реквієм, присвячений  5-й річниці Іловайської трагедії.

Перейти до вмісту