Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

Внаслідок обстрілів на Донбасі один наш військовослужбовець отримав поранення, – ООС

21 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці сім разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомили у пресцентрі ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД” противник здійснив 7 обстрілів: неподалік НОВОМИХАЙЛІВКИ – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; двічі поблизу ВОДЯНОГО – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі неподалік СТАРОГНАТІВКИ – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу ЛЕБЕДИНСЬКОГО – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; неподалік АВДІЇВКИ – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “ПІВНІЧ” ворожих обстрілів позицій Об’єднаних сил не зафіксовано.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один наш військовослужбовець отримав поранення.

Від початку поточної доби зафіксовано 2 ворожі обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД”: поблизу ВОДЯНОГО – зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік НОВОТРОЇЦЬКОГО – зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

 

Перейти до вмісту