Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У СОК “Супутник” пройшов вишкіл для вихованців клубу “Авангард”

З 12 по 18 серпня 10 вихованців клубу «Авангард», під керівництвом педагога-організатора Едуарда Яцука, взяли участь у 6-денному вишколі, який відбувся на території дитячого закладу відпочинку та оздоровлення «Супутник».

Вишкіл розпочався з перших хвилин, адже відстань від Кременчука до табору, а це – 25 км, вихованці долали пішим ходом, демонструючи та закріплюючи навички орієнтування. Діти вчилися користуватися компасом та орієнтуватися на місцевості, розводити  багаття, будувати укриття. Для них також проводилися зайняття з тактичної підготовки, спортивного туризму та приготування їжі. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Едуард Яцук зазначає, що діти швидко засвоюють отримані знання та уміло впроваджують їх у практику.  За його словами, це один з етапів підготовки юних авангардівців до всеукраїнських змагань.

Міський голова Віталій Малецький, перебуваючи у СОК «Супутник», поспілкувався з вихованцями клубу «Авангард», поцікавився умовами їх перебування у таборі, а також зайняттями та тренуваннями, які проводяться для них під час вишколу, та побажав їм  перемоги  у змаганнях.

Перейти до вмісту