Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Спорт Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві відбудеться фінал найпотужніших перегонів України

Вперше в Полтаві відбудеться фінал найпотужніших перегонів України. Вінницька федерація дрегрейсингу та дріфту (за підтримки Полтавської міської ради) проведе Гранд Фінал Професійної Української ДРЕГ РЕЙСИНГ СЕРІЇ-PROUDRS, фінал Чемпіонату України з мотодрегрейсингу, фінал Ліги Розвитку дрегрейсингу-DDL та етап Чемпіонату Спілки клубів Української федерації дрегрейсингу UDRF.

Змагання триватимуть два дні у чотирьох різних серіях та чемпіонатах. З цієї нагоди у Полтаві зберуться чемпіони Польщі, Литви, Молдови, Румунії, Болгарії та України.

30 серпня – перший день змагання для аматорів, в яких зможе взяти участь кожен охочий. Основним днем змагань стане 31 серпня, де у п’ятьох класах Професійної Української серії PROUDRS зберуться найпотужніші дрегстери з України та Європейських країн.

Призовий фонд серії – понад 800 тисяч гривень. Дрегстери світового рівня будуть цього дня виборювати звання Чемпіонів Професійної Серії України з дрегрейсингу. За два дні перегонів полтавський аеродром збере понад 100 учасників змагань.

На локації збудують VIP-трибуни на 300 посадкових місць під парасолями, створять Парк Сервісу для пілотів, побудують 20-ти метрову сцену, встановлять звукове обладнання потужністю 50 кВт. Також облаштують професійний кейтерінг на 300 місць для ситного відпочинку у перервах змагань. Крім цього, на аеродромі  виділять спеціальний майданчик, де кожен глядач зможе отримати неймовірний заряд адреналіну та відчути, що таке Дріфт поруч з пілотом.

До 10-ї річниці проведення змагань в Україні VFDD підготувала для глядачів, які попередньо придбали квитки,  подарунки. Також на локації фани зможуть придбати футболки, бейсболки, світшоти та ще багато цікавого з логотипом дрегрейсингу від VFDD.

Дивіться, яким був перший етап в Умані:

та другий – у Луцьку:

 

Деталі: dragukraine.com

 

Перейти до вмісту