Ви тут:
Р Суспільство 

Стінові панелі МДФ особливості, переваги, вигідна покупка

ДСП (ЛДСП), ДВП, МДФ – все це матеріали, які використовують в тому числі і для оздоблення стін. Тим, хто підбирає щось якісне і екологічне, варто придивитися до останнього рішення.

МДФ – це деревні плити, але на відміну від ДСП або ДВП виробники при їх створенні не використовують додаткові хімічні склади. Формування плити відбувається за допомогою високої температури і такого ж високого тиску. Ці умови стимулюють вироблення натурального речовини лігніну – він і пов’язує елементи плити, не дає їй розпастися. В результаті готові плити не виділяють в повітря нічого шкідливого – вони на 100% безпечні і екологічні.

Переваги стінових панелей МДФ

До вже згаданої переваги додамо наступні:

  • Невисока ціна: вона вища, ніж у багатьох інших плитних матеріалів з стружки, але цілком доступна на тлі запропонованих характеристик.
  • Привабливий вигляд. Зараз стінові панелі МДФ випускають у величезній кількості відтінків, у чому легко можна переконатися в каталозі https://viyar.ua/catalog/stenovye_paneli/. Там ви знайдете плити під натуральну деревину, камінь, а ще однотонні рішення. У магазині запропонований значний асортимент двосторонніх панелей: як правило, одна сторона у такого матеріалу імітує деревину, а інша – камінь. Це дуже зручно, тому що покриття вже підходять один одному і їх можна сміливо використовувати в дизайні, не хвилюючись за поєдання.
  • Зручна система монтажу. Кладуть панелі на обрешітку, завдяки цьому між стіною і самими плитами залишається вільний простір. Це використовують не тільки для вирівнювання недосконалих стін, але і для прокладки комунікацій.
  • Хороша звукоізоляція, утримання тепла. Стінова панель МДФ – це суттєвий внесок в мікроклімат будинку або квартири.
  • Стійкість до комах. Хоч плити і зроблені з дерева, шкідники їм не загрожують.

Монтаж МДФ довіряють професіоналам або здійснюють самостійно. Проста конструкція плит, а також невеликий список вимог до установки роблять роботу доступною навіть для тих, хто має мінімальні пізнання в сфері ремонту та будівництва.

«ВіЯр»: стінові панелі МДФ з доставкою по Україні

Компанія «ВіЯр» реалізує матеріали з цієї категорії від такої популярної української марки, як Luxeform. Виробництво виробів ведеться на німецькому та італійському обладнанні, каталог компанії містить більше 130 варіантів декору. Завдяки цьому клієнти можуть розраховувати на високу якість продукції і на велику різноманітність відтінків.

«ВіЯр» продає не тільки плитні матеріали, а й фурнітуру, комплектуючі, стільниці, наповнення для шаф купе, розсувні системи і інші товари, потрібні для виготовлення меблів, ряду робіт в інтер’єрі. При замовленні стінових панелей МДФ покупцям доступні і додаткові послуги: фрезерування, свердління на високоточних верстатах.

Продукція доставляється по Києву і всій Україні, а стежити за своїм замовленням найзручніше в особистому кабінеті після реєстрації. Там же відкривається доступ до унікального конструктору замовлень з 2D і 3D-моделями матеріалів.

«ВіЯр» – це безпечні і висококласні матеріали, високий рівень обслуговування і професійні консультації з будь-яких тематичних питань.

Перейти до вмісту