Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

ПриватБанк здійснює мрії кременчужан

ПриватБанк допоможе всім кременчужанам, які мріють стати власниками новесеньких автомобілів Nissan чи Hyundai, придбати авто своєї мрії в кредит під символічний відсоток. Таке стало можливим завдячуючи партнерським угодам, підписаним ПриватБанком та салонами “Автопланета Кременчук” (Велика Набережна, 65) і “Вікрос Авто” (вул. Майора Борищака, 19B), що у м.Кременчук.  

Тепер усі мрійники мають можливість придбати автомобілі модельного ряду “Nissan” та “Hyundai” в розстрочку від ПриватБанку з річною відсотковою ставкою лише від 0,01%.

“Ми лише розпочали співпрацювати з ПриватБанком, і впевнені в збільшенні кількості задоволених клієнтів,  – розповідає Сергій Борисенко, керівнику відділу продажів салонів “Автопланета Кременчук” та “Вікрос Авто”. – Адже тепер вони отримали змогу придбати будь-який новий автомобіль в кредит з найменшою можливою річною відсотковою ставкою. Така співпраця значно розширює можливості наших клієнтів та надає їм змогу придбати авто своєї мрії”. 

ПриватБанк пропонує до послуг клієнтів  програму  “Авто в розстрочку”, завдяки якій користуватися автомобілем можна вже сьогодні, а оплачувати згодом. Угода оформляється у формі фінансового лізингу.  

“Ми допоможемо придбати в кредит як нові автомобілі, так і з пробігом: чи на сайті ПриватБанку auto.pb.ua чи на будь-яких автомайданчиках,  автосалонах або навіть у фізичних осіб. Повірте, Вам сподобається швидкість, простота оформлення та доступність кредитування,  – розповідає Євгеній Холод, керівник бізнесу споживчого кредитування Кременчуцької філії ПриватБанку. – До послуг наших клієнтів і акційне кредитування від 0,01% річних. Спеціальні умови кредитування діють на весь модельний ряд автомобільних брендів Toyota, Nissan, Peugeot, Citroen, Renault, Mitsubishi, Lexus i Opel. Звертайтесь до будь-якого відділення ПриватБанку, а наші спеціалісти задовольнять смаки найвибагливіших клієнтів”.

Кредит на автомобілі в ПриватБанку оформляється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на прийняття рішення про надання розстрочки), мінімальний пакет документів для оформлення угоди (при авансі 25% і вище – лише підтвердження особи), оснащення авто системою моніторингу GPS, відсутність прихованих комісій тощо.  

Ознайомитися більш детально з акційними умовами можна за посиланням pb.ua/avto або завітавши у будь-яке відділення ПриватБанку. 

Перейти до вмісту