Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

Представників ОТГ Полтавщини навчали ефективним комунікаціям

8 – 9 серпня у Полтаві відбувся тренінг зі створення ефективного медіапростору для представників об’єднаних територіальних громад Полтавщини.

Цього разу дводенні заняття присвятили цифровим комунікаціям. Головним спікером цього разу став Олексій Погорєлов, Президент Української Асоціації Медіа бізнесу. Про це повідомляють у Полтавському ЦРМС.

Під час занять учасники отримали вичерпну інформацію щодо сучасного стану інформаційного простору та основних трендів медіаринку. Було визначено й головні джерела інформації та місцеву проблематику. Також були наведені приклади успішних практик створення локальних медіа та збільшення ними якісної аудиторії.

Досить жваво учасники обговорювали механізми застосування Facebook, YouTube та Instagram у своїй повсякденній роботі. При цьому усі погодилися, що нині найбільш ефективним в роботі комунікаторів ОТГ є вдале поєднання традиційних медіа та цифрових технологій. Також важливим залишається налагодження та підтримка взаємовигідних відносин з представниками ЗМІ.

Перейти до вмісту