Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

Полтавців запрошують на заключний показ драми-феєрії “Лісова пісня”

9 вересня о 18:00 для вас, дорогі глядачі, – заключний показ драми-феєрії “Лісова пісня”, створеної за оригінальним текстом геніальної Лесі Українки. Ще більше містики, почуттів та драматизму… Ще більше нашої любові – для вас. Вир почуттів, які подарують вам наші актори, змусять вас посміхатися та плакати, закохуватися і страждати, співчувати та гніватися.

Після перегляду нашої вистави ви закохаєтеся в “Лісову пісню”. Вона перестане бути для вас просто твором з підручника за 11 клас. Ви пізнаєте всю глибину тексту та палітру емоцій, закодованих Лесею Українкою, зазначають організатори.

На ваших очах розгориться велике кохання. Але чи буде воно щасливим та до чого призведе?.. Скоро дізнаєтеся…

Для вас, дорогі друзі, працює великий творчий колектив у складі майже 30 осіб.

У головних ролях:
Мавка Яна Штана
Лукаш Вячеслав Лесик
Дядько Лев Павло Артеменко
Русалка Alona Mykolayenko
Перелесник Aleksej Kerusov
Килина Інна Керусова
Той, що греблі рве Анатолий Бойко
Лісовик Серёга Дремов
Водяник Vadim Nedoborenko
Русалка Польова Marina Nedoborenko
Мати Людмила Вітенко

Вартість вхідних квитків до музею – 20 грн. Вітаються також благодійні внески на розвиток театру. Вистава відбуватиметься у саду музею. Прохання по можливості взяти з собою ковдри (для тих, хто сидітиме у перших 2-х рядах).

Вживання алкогольних напоїв та їжi пiд час вистави заборонено! Мiж двома частинами вистави буде антракт.

Вистава “Лісова пісня” розрахована тільки на дорослих глядачів!!! Обов’язкова реєстрація у приват Alona Mykolayenko або за тел. 0669385802 (у робочий час!). Вкажіть, будь ласка, кількість місць та ваш мобільний телефон. Реєстрація буде вважатися успішною лише у тому разі, якщо ви отримаєте про це персональне підтвердження.

Перейти до вмісту