Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Найпопулярнішим у Полтаві є експрес-весілля

У Полтавському міському Будинку культури пропонують одруження за добу. А сама церемонія може тривати й близько 10 хв. Саме такий варіант швидкого одруження – “експрес-весілля” найчастіше обирають подружні пари, які беруть шлюб саме у Полтавському міському Будинку культури. Про це Новинам Полтавщини розповіла художній керівник закладу Яна Ляхівненко.

“Для більшості молодят важливо, щоб церемонія відбулася швидко: підписи, обмін обручками, вручення свідоцтва про шлюб та поцілунок. За бажанням пари, можна вкластися у 10-15 хвилин. Також вони самі обирають найбільш зручний для церемонії час”, – говорить Яна Ляхівненко.

Одружуватися у Полтавському міському Будинку культури є багато охочих. Приміром, 21 серпня, лише за один день тут шлюб уклали п’ять пар. А за останній місяць це місце для реєстрації обрали 25.

У будинку культури є спеціально облаштована кімната для церемоній, яку можна стилізувати за бажанням молодят.

Вартість послуги, за словами художнього керівника, наразі навіть подешевшала і становить 800 грн.

Для того, щоб скористатися послугою експрес-одруження молодятам достатньо звернутися до організатора шлюбної церемонії у Полтавський міський Будинок культури за телефоном 099 449 66 63. Також слід обрати час і місце проведення реєстрації шлюбу; укласти відповідний договір з організатором та прийти на весілля.

Контактна інформація про організаторів розміщена на сайті Головного територіального управління юстиції, за посиланням.

Перейти до вмісту