Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

На Донбасі ворог гатив по нашим позиціям з гранатометів та великокаліберних кулеметів, всього дев’ять обстрілів, – штаб ООС

8 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці дев’ять разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляють в прес-центрі штабу ООС.

Об’єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню”, – йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД” противник здійснив вісім обстрілів позицій Об’єднаних сил: поблизу БОГДАНІВКИ – з протитанкового гранатомета; двічі неподалік ВОДЯНОГО – зі стрілецької зброї; поблизу НОВОТРОЇЦЬКОГО – з великокаліберного кулемета; поблизу ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКОГО – з автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. поблизу ШИРОКИНОГО – зі стрілецької зброї; неподалік НОВОГРИГОРІВКИ – зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу ЛЕБЕДИНСЬКОГО – з великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “ПІВНІЧ” позиції наших захисників були обстріляні 1 раз: неподалік НОВОЛУГАНСЬКОГО – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

За минулу добу втрат з нашого боку не зафіксовано.

Від початку поточної доби противник 1 раз обстріляв позиції Об’єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД”: поблизу ЛЕБЕДИНСЬКОГО – зі стрілецької зброї.

Перейти до вмісту