Ви тут:
Суспільство Україна 

На Донбасі ворог десять разів порушив режим припинення вогню, – штаб ООС

7 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці десять разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД” противник здійснив чотири обстріли позицій Об’єднаних сил: двічі поблизу ВОДЯНОГО, а також ЛЕБЕДИНСЬКОГО – зі стрілецької зброї; неподалік НОВОТРОЇЦЬКОГО – зі станкового протитанкового гранатомета.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “ПІВНІЧ” позиції наших захисників були обстріляні шість разів: неподалік ЛУГАНСЬКОГО – з автоматичного гранатомета; двічі поблизу ПІВДЕННОГО – з протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї; поблизу НОВОЗВАНІВКИ – з протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; у районі ЗАЙЦЕВОГО – з автоматичного гранатомета та снайперської зброї; неподалік КРИМСКОГО – з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета.

За минулу добу втрат з нашого боку не зафіксовано.

Від початку поточної доби противник двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “СХІД”: поблизу БОГДАНІВКИ – зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік ВОДЯНОГО – зі стрілецької зброї

Перейти до вмісту