Ви тут:
Спорт Суспільство 

Краща українська тенісистка з боєм вийшла до чвертьфіналу турніру у Торонто

Еліна Світоліна обіграла Белінда Бенчіч зі Швейцарії.

Як повідомляє sport.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна (№7 WTA) продовжує виступи на турнірі серії Прем’єр 5 в Торонто.

У матчі третього кола українка у двох сетах обіграла Белінду Бенчіч зі Швейцарії (№12 WTA). Українку не зупинили ні пошкодження кісточки, ні півторагодинний перерву через дощ.

Починалося все для українки погано. Уже в другому геймі Еліна невдало приземлилася на ногу після подачі, пошкодивши гомілку. Після цього їй потрібен був медичний тайм-аут. Через більш восьми хвилин відсутності на корті дівчата повернулися в гру і Еліна реалізувала геймбол.

Тенісисток не було на корті 1,5 години, після травми голеностопа це повинно було допомогти Еліні краще відновитися. Так і сталося, українка виграла наступні два гейми першого сету і 4 з 5 – у другій партії.

Після перерви Бенчіч заграла трохи краще, зробила брейк, але Світоліна все ж зуміла в сьомому геймі заробити очко на прийомі. Це дозволило виходити подавати на матч. Щоправда, нічого з цього не вийшло і Еліна не змогла реалізувати потрійний матчбол. Друга можливість виникла ще через гейм. Спочатку Белінда відіграла четвертий матчбол, але на п’ятому все ж помилилася при перекладі по лінії.

Перейти до вмісту