Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Фото мешканки Миргорода “Чемпіонка” перемогло у конкурсі від «U-LEAD з Європою»

Світлина Маргарити Олійник-Локай “Чемпіонка”, на якій зображена непересічна представниця миргородської громади Анастасія Дойнікова – у числі переможців Всеукраїнського фотоконкурсу «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади» від «U-LEAD з Європою».

Як зазначають у Миргородській міськраді, Маргарита вибрала для участі в фотоконкурсі світлину, яка ілюструє «сильну жінку у місцевому житті» – нашу відому землячку, ветерана спорту Анастасію Йосипівну Дойнікову. Радіємо за переможницю і гордимося, що живемо поряд з такими творчими і сильними жінками.

Всеукраїнський фотоконкурс «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади» реалізується Програмою для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма співпрацює з Мінрегіоном у формуванні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

Перейти до вмісту