Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

ДТЕК з’єднав Київ та Полтаву мережею швидкісних автозарядних станцій STRUM

ДТЕК встановив три швидкісних зарядних станції STRUM для електромобілів на Дніпровській трасі до Полтави. Після завершення будівництва 4-смугового автобану до Дніпра, STRUM має намір продовжити установку зарядних станцій.

Зарядки STRUM потужністю 50 кВт по Дніпровській трасі розташовані на відстані 75-155 км одна від одної. Всі три зарядних станції в напрямку Полтави вже пройшли тестування, мають усі необхідні сертифікати безпеки, готові до використання та активні в мобільному додатку STRUM Charging для iOS і Android:

    • на автозаправці Shell, в місті Березань, Київська область;
    • біля готельно-ресторанного комплексу «Каспій-Преміум», с. Лобкова Балка, Полтавська область;
    • на автозаправці Glusco, с. Решетилівка, Полтавська область.

«Зараз ми встановлюємо швидкісні зарядні станції у найбільш затребуваних напрямках. Коли сучасний автобан з’єднає Київ та Дніпро, плануємо відкрити його і для електромобілістів, встановивши швидкі зарядки. А поки можна відвідати на електрокарі мальовничу Полтавську область: скуштувати галушки в загадковій Диканьці, попити лікувальної води в курортному місті Миргород, а 20-25 серпня відвідати знаменитий Сорочинський ярмарок! Та й сама Полтава – гарне місто з багатою історією, яке  добре підходить для екскурсійного маршруту», – розповів Ігор Ковальов, керівник мережі зарядних станцій STRUM.

З 2018 року ДТЕК інвестував 30 млн грн в мережу з 23 станцій STRUM потужністю 50 кВт. Станції розташовані в Києві та на трасах в напрямку Одеси, Львова та Полтави в семи областях: Київській, Одеській, Черкаській, Житомирській, Рівненській, Львівській та Полтавській.

ДТЕК робить ставку на швидку зарядку, зручний сервіс, мобільний додаток з інтернет-оплатою, надійне обладнання кращих світових виробників. Швидкісна зарядка на трасах відкриває електромобілістам можливість подорожувати країною та закордоном.

Перейти до вмісту