Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

День міста у Миргороді святкуватимуть чотири дні

За участю міського голови Миргороді Сергія Соломахи відбулося засідання оргкомітету з підготовки заходів до відзначення Дня Миргорода та річниці його визволення. Учасники обговорили робочий план культурно-розважальної програми та організаційні заходи по облаштуванню локацій, прийому офіційних делегацій. Триватимуть святкові заходи з 14 по 18 вересня.

У ці вересневі дні відбудуться фестивалі, конкурси, вікторини, майстер-класи, концерти та спортивні змагання. Уперше на миргородській землі пройде фестиваль національних культур, встановлення рекорду України на багаточисельніше виконання гімну Миргорода. Для миргородців та гостей готують виставку фотографій та квіткових композицій, велозмагання та велопарад, фестиваль вареників, нагородження переможців конкурсу з благоустрою, повідомили у Миргородській міськраді.

Традиційно будуть вшановані ветерани, учасники АТО та найкращі містяни. Заходи, які розпочнуться 14 вересня, супроводжуватимуть концертні виступи миргородських артистів та запрошених. І це лише окремі пункти з насиченої святкової програми. Повний перелік святкових заходів буде затверджено на засіданні оргкомітету, що заплановане на початок вересня.

Перейти до вмісту