Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Автомобілі для перевезення вахтових бригад Полтавського ГЗК побудовані на шасі КрАЗу

ПрАТ «АвтоКрАЗ» виконав чергове замовлення для Полтавського гірничо-збагачувального комбінату із постачання партії шасі КрАЗ-5401Н2 колісної формули 4×2 як бази для встановлення кузова-фургона, виготовленого у ПрАТ «Спецбудмаш», на замовлення ТД «Будшляхмаш».

Автомобілі АСВ-72.1 на базі КрАЗ-5401Н2 призначені для перевезення вахтових бригад підприємства до місця роботи. Машини обладнанні системою кондиціонування, автономного опалювання салону — Webasto, дистанційним зв’язком з кабіною водія, на вікнах кузова фургона встановлено захисну сітку з можливістю її швидкого демонтажу, інформує прес-служба “АвтоКрАЗ”. Розраховані на 26 посадкових місць. Сидіння м’які, з можливістю регулювання кута нахилу спинки, а також з пасками безпеки.

Шасі автомобільне КрАЗ-5401Н2: колісна формула 4×2; кабіна над двигуном, двомісна, з пасками безпеки на обох місцях; із кондиціонером у кабіні водія; двигун — дизельний WP7.300, Євро-5, потужність — 300 к.с., із турбонаддувом, рядний, 6-циліндровий; КЗП — механічна, дев’ятиступенева, дводіапазонна; гальмівна система з АБС.

Перейти до вмісту