Ви тут:
Суспільство 

Як оформити паспорт Антигуа і Барбуди за інвестиції в 2019 році

Прекрасні краєвиди, чисті пляжі, віддалені від шуму і суєти мегаполісів селища, в яких купують нерухомість політики і знаменитості. Ось неповний список того, що приваблює туристів в Антигуа і Барбуда. З 2013 року тут діє програма, що дозволяє стати громадянином цієї країни за інвестиції. Вкладені заявниками кошти йдуть на підвищення рівня життя і безпеки країни.

Про те, які бонуси дає паспорт Антигуа і Барбуди і як його отримати, читайте в цій статті.

Переваги

  1. Більше можливостей для роботи з міжнародними банками. У зарубіжних фінансових установах дуже неохоче обслуговують громадян пострадянських країн. Паспорт шанованої країни, що входить до співдружності націй, може круто змінити ситуацію на вашу користь.
  2. Паспорт Антигуа і Барбуди дозволяє відвідувати 132+ країни, не піклуючись про візи.
  3. Проста і прозора процедура займає всього 3-6 місяців.
  4. Громадянство Карибської держави надає місце, де можна сховатися від терористів, зовнішніх ворогів або політичних заворушень, захистивши дорогих вам людей і капітали.
  5. Ніхто не зобов’язує вас проживати на острові. Щоб отримати статус, не обов’язково знати мову і культуру країни.
  6. Багатство і спадок не обкладаються податками, як і іноземний дохід.
  7. Місцевим законодавством не заборонено мати два громадянства, а інформація про оформлення нового паспорта буде відома тільки вам і уряду приймаючої країни.

Етапи

Процедура складається з 6-ти кроків:

  1. підписання контракту між заявником і агентом;
  2. агентська перевірка наданих документів;
  3. оформлення заяви;
  4. офіційна перевірка на благонадійність;
  5. отримання позитивної відповіді;
  6. внесення інвестицій і отримання громадянства.

Інвестиції

Розроблено два варіанти отримання інвестиційного громадянства. Один з них – безповоротний внесок до Фонду національного розвитку на суму $ 100000. Це спеціальна пропозиція діє до кінця жовтня 2019 року. Ціна актуальна для індивідуальних заявників і сімей до чотирьох чоловік. Якщо в заявку входить більше трьох утриманців, то сума пожертвування становить $ 125000.

Перевага цього варіанта полягає в простоті перегляду і менших початкових фінансових витратах. Недолік – в безповоротності дотації. Але, якщо ви перед собою ставите благі цілі допомогти країні, що вас приймає в розвитку – цей варіант для вас.

Якщо хочете з часом повернути вкладені кошти, інвестуйте в нерухомість. Якщо об’єднуєтеся з іншим інвестором і купуйте частку в 50%, то це обійдеться в $ 200000. Для заявника, який сам набуває весь об’єкт – $ 400000. Через п’ять років нерухоме майно можна буде перепродати або здати в оренду.

Відзначимо, що ця опція потребує великих початкових витрат, але вони окуповуються фізичним зв’язком з країною і можливістю отримувати дохід від перепродажу або оренди.

Інформація надана компанією Migration Group.

Контакти: +356 9976 7693, [email protected].

Перейти до вмісту