Ви тут:
Р Суспільство 

Як обрати захисне скло?

Майже кожен другий користувач смартфоном хоч раз розбивав його екран.  Майже 20% користувачів продовжують користуватись зламаним телефоном, адже його ремонт є занадто дорогим.

Сучасні виробники досить часто намагається запевнити своїх користувачів в тому, що вони виготовили над міцний екран, котрий досить важко пошкодити.

Але ще жоден з них не виготовив такого телефону, який неможливо зламати. Усі вони є слабкими перед потужними ударами.

Найчастіше всього пошкодження екрану відбувається за рахунок того, що він може вислизнути з рук та впасти на досить тверду поверхню. Також він легко випадає з карману та інших відкритих місць. Щоб запобігти пошкодженню екрану телефону, необхідно придбати для нього надійний захист. Одним з найпоширеніших і найефективніших варіантів є захисне скло. Не слід плутати його зі звичайною плівкою. Вона може лише зашкодити появі подряпин на його поверхні. Але від ударів та інших факторів, плівка телефон на захистить. Для цього купується захисне скло, котре не змінює візуально телефон, але надає йому надійного захисту.

На сайті webaks.com.ua можна придбати захисне скло майже для будь-якої моделі телефону.

Що треба знати про захисне скло?

Для того щоб правильно обрати захисне скло, необхідно знати декілька його характеристик. Таких засіб захисту для екрану смартфонів має декілька шарів:

  1. Основа.
  2. Зтримуючий шар.
  3. Антивідблискуючий.
  4. Олефобний.

Перший шар – це основа, котру виготовляють з силікону. Від допомагає склу надійно приєднатись до телефону.

Затримуючий шар відповідає за те, що сильні тріщини не з’являлись на телефоні і не розлізлись по всьому екрану.

Антибліковий шар відповідає за те, щоб телефон можна було використовувати на місці, де яскраво світить сонце.

Захисний екрана відповідає за функцію захисту екрану віл ударів.

Олефобний шар – це то шар, завдяки котрому на екрані не залишається відбитків пальців.

Щоб обрати скло на свій смартфон, необхідно розуміти , що вони можуть відрізнятись товщину. Це досить важлива характеристика, бо від неї будуть залежати одразу два моменти: як телефон виглядатиме збоку і який рівень захисту він матиме. Зазвичай люди обирають середній по товщині варіант від 0,3 до 0,6 мм.

Є також й інші додаткові характеристики захисного скла. Наприклад, можна придбати матовий варіант або, навпаки, дуже прозоре скло. Перший надасть телефону унікального вигляду, а другий – створить враження того, що його не має.

Перейти до вмісту