Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Визначили кращого підприємця Пирятинської ОТГ

Сьогодні, 26 липня, відбулося фінальне засідання конкурсної комісії щорічного міського конкурсу „Кращий підприємець Пирятинської ОТГ“. Вже другий рік поспіль Конкурс проводився в рамках виконання заходів Комплексної програми розвитку малого та середнього бізнесу Пирятинської міської ОТГ на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням сорок другої сесії міської ради сьомого скликання від 23.08.2018 року.

Як повідомили у Пирятинській міськраді, метою конкурсу є визнання вагомого вкладу малого та середнього підприємництва у розвиток громади, підвищення зацікавленості населення у започаткуванні та провадженні підприємницької діяльності, підвищення іміджу підприємництва в цілому.

У цьому році умови участі в конкурсі не змінились і основними критеріями залишаються кількість створених робочих місць та суми сплачених податків. В цьогорічному конкурсі було запропоновано взяти участь 11 кандидатам, які відповідали визначеним критеріям. Конкурсна комісія проаналізувала подані документи та визначила переможців і призерів.

У номінації „Краще підприємство – 2019“ переможцем стало ТОВ „Сільськогосподарське підприємство Пирятинський комбікормовий завод“ (директор Яковлєв Володимир Васильович), друге місце – ТОВ „Пирятиндрев“ (директор Ярошенко Сергій Григорович), третє місце – ПП „Анталіо“ (директор Шкода Андрій Анатолійович).

У номінації „Кращий підприємець – 2019“ переможцем визнано ФОП Довженко Сергія Валентиновича, друге місце – ФОП Левченко Сергій Анатолійович, третє – ФОП Снаговський Олександр Олександрович.

Усі переможці отримають грошові винагороди від міської ради, також їм вручать грамоти та цінні подарунки під час святкування Дня міста. За умовами конкурсу, переможці конкурсу мають право використовувати у своїй документації та рекламних матеріалах звання „Кращий підприємець Пирятинської міської ОТГ-2019“ у відповідній номінації.

Перейти до вмісту