Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Відсьгодні у ЦНАПі Кременчука можна отримати послуги сервісного центру МВС

У Центрі надання адміністративних послуг Кременчука можна зареєструвати або перереєструвати авто, замовити  заміну посвідчення водія транспортного засобу, а також отримати  інші адмінпослуги, що надаються сервісним центром МВС. Реалізація цього проекту  стала можливою завдяки узгодженому рішенню  міської влади Кременчука та регіонального сервісного центру МВС України, повідомляють у міськраді.

Варто відзначити, що на сьогодні  ЦНАП Кременчука є єдиним центром адміністративних послуг Полтавщини, і третім – в Україні, де надаватимуться подібні адміністративні послуги власникам транспортних засобів.

Міський голова Віталій Малецький зазначив, що раніше прийняте рішення щодо надання сервісних послуг МВС  в «Департаменті «Центр надання адміністративних послуг м. Кременчука» є правильним. Тепер кременчужани на власний вибір зможуть обрати собі місце отримання затребуваних ними послуг.  

У ЦНАПі Кременчука  враховані всі умови, які роблять однаково доступними для всіх громадян кілька сотень адміністративних послуг.

Віталій Малецький висловив слова вдячності керівництву регіонального та міського сервісних центрів МВС України за співпрацю в напрямку наближення найпопулярніших адміністративних послуг до громади.  

Перейти до вмісту