Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

В «Олімпійських надіях» розпочалась ІІІ зміна

У Спортивному дитячо-юнацькому закладі оздоровлення та відпочинку «Олімпійські надії» у селі Соснівка розпочалась ІІІ зміна.

Як повідомляють у Полтавській мсіькій раді, протягом трьох тижнів діти тут поєднуватимуть відпочинок з тренуваннями.

Директор табору Тетяна Тодорюк зауважує, що саме тренування серед природи, на свіжому повітрі чи не найбільше подобається дітям:

– До «Олімпійських надій» діти приїжджають цілими командами. Впершу чергу вони тут тренуються. Тренування проходять на природі, а не в спортивних залах чи на майданчиках спортивних закладів. Розминка, гімнастика, пробіжка, купання в річці. Так діти і відпочивають після навчального року, і продовжують тримати себе у фізичній формі, адже для спортсменів режим – це важливо.

Тут відпочивають баскетболісти, футболісти, волейболісти, діти, які займаються вільною та греко-римською боротьбою, боксом, черлідингом.

Традиційно, відкриття табірних змін проходять святково і щораз у новому форматі. Програму заходу діти готують разом зі своїми тренерами. Так, під час свята, з нагоди відкриття ІІІ зміни, усі юні спортсмени показали свої номери. Підтримати їх завітали батьки та рідні. Побажала гарного відпочинку дітям начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міськокї ради Олена Бабенко.

Після свята на усіх дітей чекала пінна вечірка.

Перейти до вмісту