Ви тут:
Суспільство Україна 

“Укрзалізниця” хоче перевозити вантажі в пасажирських поїздах

“Укрзалізниця” планує встановити частину фітингових платформ на пасажирські візки, для того, щоб включати їх до складу пасажирських поїздів за прикладом вагонів-автомобілевозів.

Про це заявив операційний директор “Укрзалізниці” В’ячеслав Єрьомін в інтерв’ю “Магістраль”, пише “Економічна правда”.

На думку Єрьоміна, це повинно позитивно позначитися на швидкості й точності доставки вантажів в контейнерах.

“Ми вивчили запити бізнесу з перевезень всередині України. Дійсно, потреба в них досить значна. Але підприємцям важливо забезпечувати високу швидкість і надійність доставки. Тобто відправник хоче бути впевненим в тому, що контейнер, завантажений ввечері на платформу, вранці в точно визначений час опиниться в пункті призначення. В іншому випадку йому зручніше скористатися автомобільним транспортом”, – сказав він. – Тому наразі ми розглядаємо питання про те, щоб модернізувати наявні фітингові платформи, поставити їх на пасажирські візки і включати до складу пасажирських поїздів. Подібно до того, як зараз перевозяться платформи з автомобілями”

“Думаю, вже скоро ми зможемо запропонувати бізнесу швидкі й надійні перевезення. Перш за все, будемо звертати увагу на напрямки, де є проблема зі зручними автошляхами. Думаю, така форма співпраці буде вигідною і залізничному перевізнику, і представникам бізнесу”, – додав операційний директор АТ УЗ.

Перейти до вмісту