Ви тут:
Спорт Суспільство 

Шляхом Шевченка: один з кращих футболістів України знайшов новий клуб

Руслан Малиновський, як раніше головний тренер національної збірної “жовто-блакитних” Андрій Шевченко, гратиме у Італії.

Сага з переходом нападника бельгійського “Генка” нарешті закінчилася. Як мінімум наступні 5 років українець захищатиме кольори італійської “Аталанти”, яка цьогоріч гратиме у груповому турнірі Ліги Чемпіонів.

Про це повідомляє офіційний twitter “королеви провінціалів” (Regina delle provinciali).

“Руслан Малиновський — гравець “Аталанти”. Ласкаво просимо, Руслане”, – йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що попередній клуб українця, бельгійський “Генк”, довгий час не хотів відпускати Малиновського, через що гравець відмовився тренуватися з командою, заявивши, що відчуває себе обдуреним.

1 січня 2016 року було офіційно повідомлено про перехід Руслана на правах оренди до кінця сезону до складу бельгійського «Генка». «Маліно» дебютував за клуб у півфіналі «Кубка Бельгії» проти «Стандарда» та провів на полі 72 хвилини. Всього за час оренди в бельгійському клубі Руслан провів 41 матч у всіх турнірах, в яких відзначився 13 голами та 8 результативними передачами.

29 травня 2017 року було оголошено, що «Генк» викупив контракт Маліновського у «Шахтаря». Бельгійський клуб та гравець підписали контракт на чотири роки.

Найвідомішим українцем у Італії є теперішній головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко, який грав за “Мілан” у 1999–2006 та 2008–2009 роках.

Перейти до вмісту