Ви тут:
Погода Суспільство Україна 

Ще трохи померзнемо: якою буде погода завтра

Поки антициклон із дещо депресивною назвою Xandra вимітає дощі з більшості країн Європи, включно з південною частиною України, північно-східна циклонічна діяльність принесе нам завтра, 17 липня, короткочасні дощі і локальні грози. Про це на своїй сторінці у соцмережі написала синоптик Наталка Діденко.

– Поки що атмосферний тиск скаче, голови у деяких громадян болять, парасолі актуальні, а мешканцям Півдня України завтра знадобляться лише темні окуляри та чудові сарафанчики у ніжні букетики. Бо саме в нашій південній частині очікується справжня літня температура повітря, +26+29 градусів, – зазначила Діденко.

Тепла погода буде і на Сході України, але під час дощу тимчасово свіжішатиме.

У більшості областей України середа буде помірною тепло, +20+24 градуси, на Заході +18+22 градуси.

У Києві 17-го липня очікуються короткочасні дощі, подекуди гроза. Найближчої ночі холоднувато, +12+14 градусів, завтра вдень потепліє до +21+23 градусів.

– Ще трохи померзнемо, а вже з 19-го липня температура повітря відчутно підвищиться. А оскільки вже розпочалася солодка пора акцій та знижок, погода відновлюється до спеки, якраз можна робити забіги, чи в обідню перерву чи ввечері, за новими шортами, бретельками, окулярами і футболками у квіточки та ананаси. Літо триває.

 

Перейти до вмісту