Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Рятувальники Полтавської області долучилися до всеукраїнського флешмобу щодо очищення пожежних гідрантів від припаркованих авто

29 липня співробітники Головного управління ДСНС України у Полтавській області долучилися до всеукраїнського флешмобу «Не паркуйтеся на пожежних гідрантах!». Мета даного заходу – привернути увагу громадян, в першу чергу водіїв, на проблему паркування автомобілів, де розміщенні пожежні гідранти.

Від того, наскільки оперативно вогнеборці проведуть забор води для наповнення автоцистерни, залежить як швидко вдасться ліквідувати пожежу. Проблема досить актуальна для усіх міст області.

В Полтаві налічується 895 пожежних гідрантів. Розпочали акцію рятувальники у найбільш масових місцях обласного центру, зокрема на вулицях Гоголя, Великотирнівській, Зіньківській та Павленківській. Фахівці з 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини на практиці показали небезпеку обмеженого доступу до пожежних гідрантів через припарковані автомобілі. Також, продемонстрували роботу пожежних гідрантів та розповіли про їх важливість у боротьбі з вогняною стихією.

 

 

Перейти до вмісту