Ви тут:
Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство 

«Полтававодоканал» налагоджує водопостачання для мешканців селища Опішня

У квітні цього року вийшла з ладу свердловина, що забезпечувала водопостачанням мешканців вулиці Грицюти Опішні. Наразі на цьому місці прокладено тимчасовий водогін. До настання холодів працівники водоканалу прокладуть там ділянку водопровідної труби довжиною 200 м.

Свердловина, що вийшла з ладу, знаходиться на балансі районної тублікарні, повідомляє прес-служба КП ПОР “Полтававодоканал”. Вже давно мешканці часто скаржилися на проблеми з водопостачанням:

Я проживаю на вулиці Грицюти вже 7 років. До квітня цього року воду давали, але усього по кілька годин на добу. А в середині весни води взагалі не стало: приблизно півтора місяці доводилося нам привозити воду із сусідних вулиць”, — поскаржилася опішнянка Юлія Дудник.

Тож, мешканці звернулися зі своєю проблемою до голови Опішнянської громади Миколи Різника. Він, у свою чергу, — до «Полтававодоканалу»:

Звернувся до генерального директора, Василя Альбертовича Воротинцева. Попросив допомоги. Він оперативно відгукнувся! Близько місяця тому комунальне підприємтсво своїм коштом проклало понад 200 метрів тимчасового водопроводу від вулиці Коцюбинського до вулиці Грицюти. Щиро дякую від імені усіх мешканців, які тепер забезпечені водопостачанням”, — сказав голова Опішнянської ОТГ.

До зимових холодів «Полтававодоканал» прокладе на цьому місці 200 м нового, постійного водогону.

Товщина труб буде 110 міліметрів, вони будуть пластикові, тобто, не піддаватимуться корозіям, і функціонуватимуть 50 років”, — повідомив радник з виробничих питань «Полтававодоканалу» Василь Забишний.

За словами Миколи Різника, лише спільними зусиллями місцевої влади та водоканалу можливо вирішити проблеми з водопостачанням в Опішні:

Ми, зі свого боку, закупимо необхідні матеріали, а висококваліфіковані фахівці «Полтававодоканалу» проведуть необхідні роботи. Я вже впевнився: водоканалівці дійсно працюють, перш за все, заради блага людей. Тож, сподіваюся на плідну співпрацю”

Мешканка Юлія Дудник також задоволена, що невдовзі в її оселі та у сусідів не буде проблем з водопостачанням:

Добре, що місцева влада знайшла спільну мову з «Полтававодоканалом». Тепер нам не потрібно буде думати, де взяти воду, і коли її знову дадуть: громада і водоканалівці про нас турбуються”

 

Перейти до вмісту