Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Перевірив дороги, відвідав ЦНАП та ліцей: на Полтавщині з офіційним візитом перебуває Володимир Гройсман

Сьогодні, 2 липня, на Полтавщині з робочим візитом перебуває Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. У рамках поїздки, він відвідав Лубенський та Пирятинський райони. Зокрема, Глава Уряду перевірив хід виконання ремонтних робіт на автодорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський поблизу Лубен, Пирятинський ЦНАП та місцевий ліцей.

Наразі ремонтують ділянку 197-210 км у Лубенському районі. Фінансуються роботи з державного бюджету. Протягом 2018-2019 років профінансовано робіт на близько 700 млн грн. Це дорога 1-б категорії.

“Для мене, як для Прем’єр-міністра, надзвичайно важливо будувати і створювати. Але, на жаль, є й ті, хто звик руйнувати. Вважаю, що моє завдання сьогодні і в новому уряді – завершити розпочате. Нам потрібно концентруватися на зростанні економіки. Я вважаю себе соціальним Прем’єром. Питання зарплат і пенсій, якому я приділяю важливу увагу, теж треба зберігати”, – зазначив Володимир Гройсман.

Підрядник – ТОВ “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ” – використовує асфальтобетон, виготовлений на власному заводі у Пирятині. При виробництві цього матеріалу використовується модифікований бітум. Це дозволяє збільшити міцність, підвищити стійкість до динамічних навантажень і низькотемпературного розтріскування. Також в ході реконструкції збудували міст через річку Сула по лівому проїзду, а на 208 км завершують будувати шляхопровід через залізницю. Розрахункова швидкість – 110 км/год.

По всій ділянці проведення робіт облаштують автобусні зупинки з автопавільйонами та зупинковими майданчиками. Обладнають і майданчики для зважування великовантажних транспортних засобів. Завершити ремонт цієї ділянки планують уже цього року. Востаннє ремонтні роботи цієї дороги проводилися у 2012 році.

Також Володимир Гройсман планує зустрітися з головами об’єднаних територіальних громад, щоб обговорити успішність впровадження реформи децентралізації.

Перейти до вмісту