Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство ТОП-новина 

Невдалий старт сезону: «Ворскла» у Полтаві програла «Зорі»

Полтавці вже на старті матчу-відкриття сезону пропустили м’яч, який став єдиним у зустрічі.

12-й за ліком сезон української Прем’єр-ліги розпочався у Полтаві, де «Ворскла» приймала луганську «Зорю».
Обидві команди зараз знаходяться у такому собі ренесансі – клуби цьогоріч позбулися багаторічних головних тренерів (Сачка та Вернидуба), тим самим змінивши власні вектори розвитку. Пішли гравці, які лише нещодавно були опорою клубів, однак завдання для «Ворскли» та «Зорі» залишається незмінним – участь у Лізі Європи.


Однієї з головних родзинок літнього міжсезоння став прихід до керма луганців Віктора Скрипника, якого, до речі, ще раніше вітчизняні ЗМІ сватали у … «Ворсклу». Перший в історії український тренер німецької Бундесліги має навести лад у клубі, якого минулого року відверто «колихало» – луганці втратили ту гру, яка приносила їм результат останніми сезонами.


Ще минулого сезону при Віталію Косовському «Ворскла» часто невдало грала на старті матчів. У новому чемпіонаті це неприємна тенденція отримала продовження – вже на 3-й хвилині звітного протистояння Богдан Леднев отримав м’яч у штрафному майданчику полтавців та сильним ударом відкрив рахунок.


У другому таймі господарі поля таки забили – відзначився Артур, щоправда, за секунду до цього було зафіксований офсайд. Згодом Габелок пробував пробити після подачі з кутового — м’яч пролетів поряд зі стійкою воріт гостей. А вже через пару хвилин Коломоєць у вигідній ситуації не влучив у площину володінь луганців.

Останні секунди зустрічі пройшли в атаках «зелено-білих», але результат на табло залишився без змін.
1:0 – Віктор Скрипник стартував в УПЛ з перемоги…та відразу після фінального свистка відправився на конференцію тренерів до Німеччини, проігнорувавши полтавських журналістів.

Перейти до вмісту